Indmeldelse:

Vi starter nyt træningsforløb den første lørdag i hvert kvartal (januar, april, juli og oktober). Hvis du allerede løber, er du selvfølgelig velkommen til at starte når som helst, men kontakt os da, for at vi kan tage godt imod dig. Når du er meldt ind, er medlemskabet løbende indtil du melder dig ud igen.

Du kan læse mere om vores hold og træning her

Når du har meldt dig ind, skal du selv sørge for at betale kontingent ved at overføre 250,- kr. til vores bankkonto. Forud for næste kvartal vil du modtage et girokort, som du skal tilmelde betalingsservice, hvis du ønsker fortsat medlemskab. Hvis du ikke ønsker at fortsætte, skal du melde dig ud på udmeldelsesformularen her på siden.

Betalingsoplysninger kan ses under linket betalingsvejledning, men du vil også modtage dem i den bekræftelse du får, når du har gennemført din indmeldelse.

Medlemskab af Gå-lunt-løb Rødovre koster 250,- kr. i kvartalet.

BEMÆRK at vi i øjeblikket ikke har normal træning pga. covid-restriktioner. Vi starter derfor ikke begynderhold hvert kvartal, før vi kan træne normalt igen. Løber du allerede, så kontakt os på kontakt@gllr.dk og hør om der er plads til dig, før du melder dit ind.

BEMÆRK!! Du kan ikke betale via hjemmesiden. Du skal selv sørge for at lave bankoverførsel / MobilePay-betaling når du har gennemført din ordre. 

250,00 DKK

Medlemskab*

Antal

* BEMÆRK!! Når vi har modtaget din tilmelding sender et af vores bestyrelsesmedlemmer en invitation til vores lukkede Facebook-gruppe "Gå-lunt-løb Rødovre". Hvis du gerne vil være en del af den, skal du acceptere invitaionen, som du får på mail. Kig evt. i spam eller skriv til os, hvis du ikke kan finde din invitation.

VIGTIGT!! I henhold til den nye persondatalov, skal vi indhente tilladelse hos medlemmerne, hvis vi ønsker at publicere billeder af dem på f.eks. Facebook. Derfor er det vigtigt, at du udfylder, om du giver tilladelse til, at vi tager billeder af dig på indmeldelsesformularen.Vi tager lejlighedsvis billeder/filmer fra vores træning, foredrag, deltagelse i løb mv., for at vise andre, hvad vi laver hos GLLR. Vi har ingen interesse i at udstille nogen negativt og forsøger altid at udvælge billeder, hvor løberne ser glade og veltilpasse ud.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk